projeler

İstanbul-İzmir El Ele İzmir`de Okumayan Otizmli Çocuk Kalmasın’ Projesi

Online Eğitim Projesi

2020

Mart ayında tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi nedeniyle okullar ve rehabilitasyon merkezleri eğitime ara vermek zorunda kaldı.

Sıradan akranları online eğitim almaya başlarken, özel gereksinimli(otizm, zihinsel yetersizlik, işitme engelli, bedensel engelli, disleksi, konuşma güçlüğü) çocuklar eğitimden uzak kaldı.

Oluşturduğumuz web tabanlı platform ile Türkiye’nin herhangi bir ilinden gönüllü öğretmen olmak için bize başvuran eğitimcileri, yine herhangi bir ilden başvuru yapan özel gereksinimli çocuklarımızla eşledik.

Yaklaşık 3 ay boyunca 250 nin üzerinde çocuğumuz ücretsiz online eğitim alma fırsatını yakaladı.

Hediye "Mikrobesin Testi"

2020

İzmir MedicalPark Hastanesi ile gerçekleşen işbirliği ile 10 çocuğumuza Mikrobesin Testi hediye ettik.
 ‘Bayramım Sen Ol’ Projesi

2020

İlkini mayıs 2020 de başlattığımız projemizde ihtiyaç sahibi özel gereksinimli çocuklarımıza bağışçılarımızın desteğiyle giysi ve ayakkabı yardımı yaptık.
50 çocuğa destek olarak başladığımız projemizi her Ramazan ve Kurban Bayramı’nda sürdürdük. Kapsamını artırdık.

Sadece özel gereksinimli değil tüm Türkiye’deki ihtiyaç sahibi çocuklarımızı projemiz desteğine aldık.
Haziran 2020 de 200 çocuğumuza, Nisan 2021 de ise 2500 çocuğumuza giysi ve ayakkabı yardımı yaparak bayramda yüzlerinin gülmesini sağladık.

Van, Ağrı, Batman, Diyarbakır, Düzce, Bolu, Konya, İzmir.. gibi birçok şehrimizdeki köy okullarına destek olduk.

Küçük Endam'ın Onkoloji Tedavisi

2020

İstanbul’da beyin tümörü tanısıyla tedavi gören fakat tedavisinin İzmir de daha başarılı olacağı belirtilen Küçük Endam ‘ın ve ailesinin barınma, eğitim, sağlık vb. ihtiyaçlarının karşılanması yanlarında olduk.

Prensesimizin tedavisinin olumlu yönde ilerlemesine tanıklık ettik.

Onun gibi Dokuz Eylül Üniversitesi Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklarımıza giysi yardımında bulunduk.

Depremzede Çocukların Mutluluğu

2020

İzmir’de 2020 Ekim ayında can ve mal kayıplarına neden olan depremde, depremzedelerin gerekli tüm ihtiyaçlarının temini konusunda destek olduk.

Gönüllülerimizle Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki depremzede çocuklarımızın mutlu olmaları için çeşitli oyunlar ve aktiviteler gerçekleştirdik.