Image
Ege Özel Çocuklar Vakfı, ‘İstanbul-İzmir El Ele İzmir`de Okumayan Otizmli Çocuk Kalmasın’ sloganıyla, hayata kazandırılabilir otizmli çocuklara burs vermek için yardım balosu düzenledi.
Bitron`un ana sponsorluğunda Swissotel Büyük Efes`in Balo Salonu`nda gerçekleştirilen geceye Işılay Saygın,Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürü Nezih Tanğlay ve Fox TV Haber Müdürü Enis Ersoy’un yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile iş, cemiyet, sanat ve moda camiasından çok sayıda kişi katıldı. Sunuculuğunu usta tiyatrocu Behzat Uygur`un yaptığı organizasyonda, pop müziğin deneyimli isimlerinden Sibel Tüzün, tiyatrocu Behzat Uygurile aynı ismi taşıyan oğlu genç şarkıcı Behzat Uygurveİzmir Otizm Orkestrası Korosu (İZOT)sahne aldı.
Balonun açılış konuşmasını yapan Ege Özel Çocuklar Vakfı Başkanı Rabia Tekince, otizm hakkında bilgiler verirken, düzenledikleri gecenin amacını da konuklarla paylaştı.
Image

Foto Galeri